Många leveranser kom idag

Annonser

Det blev en solig och varm dag som vi har njutit av till fullo. Med början redan på morgonen då vi kunde sitta ute och bara njuta av fågelkvitter och lugnet. Ja, det lugn som vi har på onsdagar då grannen inte har dagisbarn i sin trädgård. Nej, hag hatar inte barn men barn med funktionshinder innebär ett stort störningsmoment och när inte de som har hand om dessa barn vet vad som ska göras blir jag frustrerad.

Jag mår dåligt av barn och hundar som inte mår bra. Skriker och skäller. Endast för att tanter ska kunna sitta och dricka kaffe och röka. Men barn växer och snart tar skolan vid och barnen får riktig vägledning. Jag har hoppet uppe.

Nya mattan på golvet och vi är så nöjda. Det tog inte så lång tid från vår beställning tills den kom hit. Men så har vi inte så långt till Afrika. Denna matta heter Marrakech och nu väntar vi på den nya hallmattan som snart kommer hoppas vi i alla fall.

Vi har haft en väldigt varm och skön dag. Hundarna har mest sovit och vi har nog gjort detsamma. Vi lyssnade till dagens sommarpratare och det var Paasikoviki och jag blev lite bestört. Kriget i Ukraina är allvarligare än vi ens kunnat tänka oss. Jösses det är verkligen nu det gäller och inte sen. Jag har tappat tron på socialdemokraterna som fört oss in i detta kaos. Sorry jag har ändrat min åsikt och tycker inte om sociopaten Magdalena. Så nu är jag vacklande i min åsikt. Men detta är inte en blogg för politik så jag slutar här.

Hur blir vårat nya Europa? Ja, man hoppas ju på det bästa. Sov gott och ha en bra torsdag.