Mycket varmt idag

Annonser

Tror att detta är den varmaste dagen hittills +36 i skuggan och hundarna har mest legat helt stilla. Jag körde igång en maskin med kläder och JR körde iväg till återvinningen med två säckar och vår gamla matta. Skönt att bli av med allt. Sedan var det veckoinköpen som han hade att göra.

Jag fick en leverans idag som jag inte trodde jag skulle få. Men tydligen gick betalningen igenom och nya bestick har hamnat i våra lådor. De gamla vi hade har börjat rosta så de är väl inte av så bra material. Vi vill ju gärna ha knivar med taggar och de nya som kom idag är superfina. Men eftersom jag inte trodde att betalningen fungerade så har jag ännu en leverans med knivar och gafflar på gång. Verkar som att vi inte behöver köpa bestick på resten av våran livstid.

Efter att jag hängt upp tvätten så tog jag och hundarna det väldigt lugnt. Precis det man ska göra i denna värme.

Jag har hört flera brandbilar idag och flera flygplan. Men jag har inte känt någon brandrök så det har inte brunnit så nära vår by.

Jag är rätt nöjd över vår trädgård nu. Den har börjat växa upp till det vi tänkte oss. Visst finns det en del mer som jag vill addera men jag tänker mer nu att låt det växa och så får vi se.

En lite skyig himmel sade godnatt till oss ikväll. Hur det blir i morgon får vi väl se när vi öppnar dörren till trädgården.