Var det inte söndag idag? Nej måndag ju

Annonser

Ibland blir man lite dagvill och så var det för mig idag. Jag var hundra procent säker på att det var söndag. Blev snabbt överbevisad om att så var inte fallet. Grannen hade bestämt att de skulle låta barnet vara ensam ute i trädgården och gissa om den ungen hade bra lungor. Stackarn var väl livrädd. Till råga på allt lät dom hunden också vara där och den skällde av ren förskräckelse. En sak är säker och det är att jag inte förstår en del människors uppfostringsmetoder. Men jag tror inte att det är rätt sätt att få ett barn att sova middag.

Jag släppte ut hundarna som blev förskäckta av barnets skrik. Turbo gick in och lade sig under handfaten i badrummet. Hon tycker inte om skrik och som jag nämnde så har det barnet fina lungor. Men jag hade lakan att tvätta så jag gick bort till min tvättmaskin och laddade den.

Det stackars barnet tystnade ju tillslut eller så öppnade de dörren och släppte in det i huset och även hunden. Så vi har haft en fin dag ute efter det. Jag blir upprörd när barn eller djur far illa så det tog ett tag innan jag fick ro i min själ. Men jag har bra övningar för att komma till ro i mitt inre.

Resten av dagen har varit så lugn och trevlig som det oftast är här. Så dagens skrik hör till ovanligheten. Ikväll har vi vattnat alla växter och JR passade på att spola bort all sand från Mackans motorhuv. Jag räknade till åtta oliver på vårat lilla träd idag. Så roligt tycker jag.

Jag brukar alltid ta mig en paus när jag vattnar på bänken på udden. Vi har ju slutat att stressa runt så när jag vattnade alla växter som vi har i krukor tog JR en powernap. Men då hade vi klarat av våra fransklektioner så man blir lite trött efteråt. Sedan skulle JR ta sitt blodtryck för tredje gången innan han ska till läkaren. I morgon ska han ta teslan till vårdcentralen och lämna prover. Vi blir ju uppmanade av vår läkare med jämna mellanrum.

Därför är vi lite sena ikväll/natt med att lägga ut detta inlägg. JR lagade en väldigt god ugnspannkaka ikväll och det var jag som önskade det.

En ny vecka har börjat och den blir säkert bra, eller hur?