Har tittat på ett hus, men tyvärr blev det sålt

Annonser

Kanske tur det för vi hade aldrig haft råd till det. Updown Court ligger i England och huspriserna där är enormt höga. Men huset var onekligen vackert. Fast jag hade inte velat städa.

Tjusigt eller hur? Tänk att kunna plaska runt i den swimmingpoolen.

 Det har ju varit tillsalu sedan 2005 så mäklaren säger att vattnet är lite grönt så man måste nog göra rent i inomhusbassängen.

En egen bowlingbana aknske skulle vara roligt att ha. Kunde ju göra ett eget big bowl med lite fräcka lysen och öl till spelet.

Allt i huset är datastyrt och kan skötas på stort avstånd. Hightech alltså. rena rama Bill Gates huset. Undrar vem som köpte det?

Lykostar är de i alla fall. Ha en fin kväll allihop. Jag finns på twitter berrie69 resten av kvällen. Annars ses och höres vi i morgon.

Lite julklappstips

Annonser

Jag skrev i gårdagens sena inlägg om en site där man kan köpa julklappar som hjälper samtidigt. Här kommer några till som kanske kan ge tips till er. Det är ofta man funderar på vad man ska ge till någon som redan har allting eller vill ge något som betyder något.

www.webaidshop.se är en sajt som innehåller massor av goda gärningar. Finns flera att välja på.

Sedan finns det många sajter där man köper någonting, där pengarna går till bra saker.

http://shop.agoodtshirt.com säljer snygga t-shirts till förmån för BRIS, kvinna till kvinna och ingen människa är illegal. Det finns även canvasväskor och babykläder.

www.pilgrim.dk Tar fram smycken varje år för Läkare utan gränser.

www.wwf.se Har gosiga pandor för barnen men även silverhalsband och manschettknappar, med texten ”for a living planet”.

www.givehope.se Säljer fina halsband till förmån för barncancerfonden.

Det finns säkert fler, men här är några som jag absolut tycker att ni ska gå in och titta på. Fina saker för en bra sak.

 

Får snart införa inlägg som heter veckans Juholt

Annonser

Det tar aldrig slut med skriverierna om Juholt och hans partikamraterns olika uttalanden. Nu skriver expressen om Björn Rosengrens prat efter en intervju, då han tror att kameran är avstängd. Inte första gången han gör detta. Under en middag med Östros och Österberg ska samtalet ha handlat om Juholt och att han måste avgå. När sedan en reporter från tidningen frågar om detta svarar Rosengren att det är ett skämt. Konstig humor, vilket Juholt också säger när han får frågor om detta. I aftonbladet kan man läsa om Jämtins plan för Juholts avgång, som hon gjorde då bostadsaffären florerade i media. Hon förnekar det såklart.

Juholt får frågan om sin avgång i programmet Skavlan och i radions P1, där han svarar att det tänker han inte göra. Som ett mantra upprepar han att han har förtroende och är den som ska ena partiet. Man undrar om han sitter på kvällarna och upprepar detta för sig själv. Han säger att partiet är nere i en grop men inte ute för räkning. Men känner han inte att det rasar grus ned efter väggarna hela tiden.

Kommer ni ihåg hur Khadaffi stod i tv och sade att han har folkets förtroende och att de älskade honom, under tiden då folket tog till vapen för att störta honom. In i det sista var han trosviss om att det hela måste vara ett missförstånd. Lite otäckt är det att se hur Juholt precis på samma sätt säger sig ha allas förtroende, när opinionssiffrorna och partikamrater säger något annat. Det är som att varken Khadaffi eller Juholt ser samma verklighet som vi gör. Nu var ju Khadaffi en fruktansvärd diktator, vilket ju inte Juholt är. Det är synsättet på hur de uppfattas som verkar vara så lika jag vill påvisa. En slags förnekelse om att det är kört och att man kanske borde lämna sin post medan tid är.

Inget har blivit bättre utan snarare sämre hela tiden och nu väntar jag på den skräll som kommer att komma. Juholt kommer absolut inte röna samma öde som den fruktansvärda diktatorn, men han kommer att vara slut inom politiken.