Blev lite häpen idag

Annonser

När jag läste att Juholt fortfarande håller på med sin sk försoningsresa. Nästa vecka bär det tydligen av igen och nu tycker jag att det börjar bli löjligt. Som att han åker omkring i en never ending roadtrip. En s-märkt statsvetare anser att Juholt bör gå in i radioskugga och inte uttala sig i media under ett bra tag framöver. han säger om Juholt: stackars djävel. Men efter att ha tyckt en aning synd om honom, har jag övergått till att endast skaka på huvudet åt hans uttalanden. Hans uttalande på Dn-debatt i förra veckan om mobilnätet var hans helt egna påhitt. Den frågan hade han inte diskuterat med någon i partiet, inte ens den som ska ansvara för it-frågorna.

Han har tydligen en svart lista på partikamrater som Östros, Österberg mfl och den listan kommer säkert att bli väldigt lång fram till 2014. Om han nu lyckas hålla sig kvar så länge. Jag ser det som att han hoppat från högsta trampolinen och lyckas inte göra något annat än att falla. Det slutar säkert med ett magplask.

Snöpligt slut för oss

Annonser

Igår kväll satt vi skönt nedsjunkna i soffan och såg på finalen i idol. Jag hade precis druckit upp mitt kaffe och Robin skulle sjunga sin sista låt, vinnarlåten.
Poff, säger det och blinkar till i lamporna och tv-apparaten. Lyset kom tillbaka direkt men tv:n var död.
Istället för Robin hade vi myrornas krig.

Så vad hände? Vi väntade en liten stund. Jag ytterligt frustrerad, eftersom jag hade sett fram mot Hellenius hörna och Reinfeldt.
Men myrornas krig bara fortsatte.

Jag rusade in efter datan och kopplade upp den. Fick in tv4 och där kunde man se idol live, men endast en liten snutt av Hellenius.
Den med kaffeautomaten kunde vi se, så vi körde den två gånger.
Sen kunde vi se nyheterna direkt och det sista av idol.

Nu undrar jag varför de inte visade Hellenius hörna direkt också. Det var ju det programmet jag mest ville se.
Så det blev en annorlunda kväll, mot vad vi hade tänkt oss.
Ska kolla efter reprisen på alltihop, utom nyheterna.

Tur vi har köpt sista säsongen av Brothers and sisters. Blev ett par avsnitt av den innan vi gav upp och däckade oss.