Vem hade trott det?

Annonser

Att Grekland skulle vara i samma kaos som arabländerna. Folket förstår ingenting och de kan inte se att dessa åtstramningar ska ge något gott.
Jag tycker att det är fördjävligt att regeringen som satt fört hela befolkningen bakom ryggen.
Men de gick med i euron med falska siffror och nu får de stå sitt kast.
Att ha en statsapparat som en vattenskalle gör att den tillslut spricker.

Vem hade trott detta för några år sedan?

Ingen bra reklam för sossarna

Annonser

I sin blogg skriver Niclas Ek om hur socialdemokraternas ledare för kvinnorna Lena Sommestad mobbat en anställd. Tydligen vill hon att hennes kampanjledare från tiden då hon kandiderade till partiledarposten, ska ha jobbet istället. Precis som det går till ute i det vanliga arbetslivet, ska man göra om anställningen så att den kvinna som nu innehar den inte är kvalificerad. Fult, javisst men det är så chefer gör för att bli av med de som de vill ha bort. Skillnaden är att Sommestad anklagat Ahlin för precis samma sak i en artikel i DN tidigare.

Nu kan hon falla på eget grepp och därmed gå miste om toppjobb när Östros avgår. Inte heller bra att kvinnoförbundets ordförande använder sig av mobbning för att bli av med anställda. Intern kritik har kommit anonymt om att hon endast försökt att ta sig upp i hiearkin till bättre position. De inre stridigheterna fortsätter att blottas i det socialdemokratiska partiet. Man bevakar sina positioner och vill omge sig med solidariska medarbetare. Om någon opponerar sig så utmanövreras de på fula sätt. Stefan Löfven har verkligen något att ta tag i här verkar det som.