Lördag kväll

Annonser

Har tittat med ett öga på Melodifestivalens deltävling. Vi blev ordentligt sena och hann inte löga oss i bubblet. Men en stor del av sakerna är i husbilen.
Diskmaskinens pump har lagt av och nu blir det handdiskning ett tag.
Jag svabbade golvet eftersom vatten rann från den. Frågan är nu om mannen åker in till Malmö och köper en ny i morgon.

Jaja det ger sig väl.
Men sensation är att Björn Ranelid gick till final i Globen.
En tecknolåt med hans snack. Ja det ger krydda till den finalen. Livet är väl kärlek eller hur?

Nu blir det slappa i soffan i ett rent hus och diskussion om ny diskmaskin. Misstänker att mannen tröttnar på att handdiska rätt fort. Jag vägrar göra det. Har gjort det tillräckligt i mitt liv anser jag.

En av de stora stjärnorna begravs idag

Annonser

Sitter och ser begravningen som just nu sker i Newark och är sorgsen. En stor röst har slocknat och det är så tragiskt. Man förstår inte att Whitney Huston kunde förstöra sitt liv på detta sätt. På toppen av sin karriär mötte hon Bobby Brown som var en riktigt bad guy och introducerade knarket i hennes liv. Hon bara försvann från scenen och knarkade upp alla sina pengar och sin röst. Den tragiska människa som började synas i media efter skilsmässan från maken, fick mig att chockas och säkert var det fler än jag som blev det. Hon försökte komma igen men rösten var borta och hon själv ett vrak.

Nu gör hon sin allra sista föreställning och många stjärnor kommer att delta för att hylla henne. Men hennes röst kommer att finnas kvar för oss att lyssna på. Den kristallklara vackra som berör. Jag kommer att sakna den rösten och har gjort det i flera år redan. Den hade hon aldrig fått igen om hon levt och fortsatt sjunga. Hur många fler stora artister ska behöva dö av kanrk och läkemedel?

Nu är det inflyttning

Annonser

Idag börjar vi flytta in i husbilen och äntligen får vi bort allt från garaget. Vi tömde den gamla i oktober och ända tills nu har x antal påsar och kartonger varit staplade där.
Men som vanligt när man har något nytt och rent så ska vi gå genom allt innan vi bär in det.
Ett roligt jobb som samtidigt tar tid.

Vi har börjat dagen med sovmorgon till halv elva. Jag begriper inte de som säger att man behöver mindre sömn ju äldre man är. Jag sover lika mycket nuförtiden som när jag var ung. Tur vi har hundar som är morgontrötta.

Efter sedvanlig hundpromenad runt byn, som idag var en riktigt blöt historia. Det faller ett fint lätt regn som letar sig in överallt. Så hundarna var både våta och smutsiga efteråt. Har vi ätit en sen frukost och känner oss redo för dagens flytt.

Jag gör de sedvanliga städningsövningarna också och mannen ska provköra dammsugaren som vi döpt till Red Devil, för första gången. Lite roligare med namn på vardagliga redskap. Matning av både tvättmaskin och torktumlare blir det också.

Ja, i byhåla är vi vakna och lika tråkiga som vanligt. Men jag älskar detta livet och till alltihop tar vi ett glas rött, för att det är glamour. Det är ju lördag.

Om jag ville

Annonser

Så kunde jag göra inlägg om alla sjuka twitter som jag nyss läst.
Men det känns lite som att lyfta på täcket hos någon.
Lustigt att alla på twitter är så frispråkiga. Jag hade aldrig vågat vara det.
Men det är onekligen kul att läsa.