Kvällsspan genom dörren

Annonser

Vad gör grannarna nu? Även en hund är nyfiken på det som händer. Nellie gillar att spana på det som rör sig ute. Hur trötta de än är så vill de gärna att vi har dörren öppen. En helg med detta spanande gör att de nästan sover en hel vecka. Nu ligger båda hundrna vid dörren och spanar.

Dags att röra på sig

Annonser

Jag tänker inte idka någon sport eller idrott utan det är husbilen som ska få arbeta. Hjulen får inte bli fyrkantiga utan ska var runda. Vi har inte åkt särskilt långt dessa helger vi varit ute, men när man bor så nära havet och kusten är det ju inte nödvändigt. Senare i höst kommer vi att färdas åt andra håll då det är för kallt att stå nere vid havet. Det ska bli spännande att komma till platser vi inte varit på de senaste månaderna.

Det känns lite tråkigt att inte ha varit på en riktig långtur detta år, men något måste man försaka när man ska starta ett nytt företag. Även om det varit lite väl lugnt hela sommaren så tror jag att det vi gjort kommer att betala sig i längden. Nu finns lappar ute och många har tagit med dem hem och en dag så ringer de för att få lite sysselsättning. Nu har jag tre veteraner i min kunskapsbank och sakta men säkert närmar jag mig mitt första mål.

När jag har fem veteraner ska jag aktivt börja söka jobb till dem och får jag in ett par som passar till de jobb jag redan har så kommer de vara igång direkt. Då är jag vid mitt första mål och får in pengar i företaget. Kommer jag bara över den tröskeln så lossnar det nog ordentligt.

 

www.veterankraft.se