Jobbat hårt idag

Annonser

Det känns väldigt bra att ha jobbat ordentligt hårt idag. Letat på internet så på måndag ska flera maillistor avverkas.
Nu har jag lagt in en överväxel och snart blir det resultat.
Såg på ica att det tagits många lappar vilket betyder att många har dem hemmma och snart kommer att ringa. Pensionärer har inte bråttom vilket är lite frustrerande just nu då uppdragen droppar in.
Jag fick nya mappar idag och de ska fyllas inför nya veteraner. Sedan skällde jag ut ett företag som skickade orderbekräftelse trots att jag inte lagt en order.
Smällar man får ta. Men jag köper inte grisen i säcken och när de inte kan ge korrekt information så avblåser jag hela affären.

Men nu är det helg och lugn.

Jobbar på denna morgon

Annonser

Har jobbat en hel del denna morgon och känner en inre tillfredställelse. Men jag har mer att göra idag och ska fortsätta strax med det. Ett par brev ska också postas så fler veteraner får kännedom om mitt företag. Fick ett uppdrag nu på morgonen så det är dags att pensionärerna får tummen ur och ringer till mig. Det verkar finnas hur mycket jobb som helst som bara ramlar in utan ansträngning. Jag har ju inte gått ut och letat uppdrag ännu. Ändå ringer folk och vill ha hjälp.

Visst blir man lite frustrerad ibland när man inte kan sätta in folk på jobben direkt. Här gäller det att ha is i magen och vara positiv.

I går bytte mannen ett par lampor i vår ljusramp och ropade på mig. Jag rusade dit och där bakom detektorn till larmet satt den som troligtvis orsakat inbrottslarmet när vi var ute med husbilen sist. En stor spindel har bosatt sig där och ville inte bli infångad heller. Klockan tre i natt ringde larmcentralen och de hade fått sabotagelarm. Vi somnade om och inget mer hände. När mannen åkt i morse började larmet låta med två korta signaler av och till. Men kundtjänst hjälpte mig att slå av det under fyra timmar. Så nu måste mannen komma hem tidigare och ordna till detta innan helgen och kundtjänst stänger för helgen. Vi kan ju inte gå upp var fjärde timme för att återställa larmet.

Men det var faktiskt skönt att få veta vem som orsakade larmet. Det var ingen som försökt bryta sig in och jag mår mycket bättre av den vetskapen. Men spindeln måste bort så den inte orsakar fler larm.