Härlig dag

Annonser

Solen kom fram och vi placerade oss utanför husbilen. Ägarna till huset och kvarnen har åkt,så nu är vi ensamma här. Unkas spanar ut mot den lilla sjön och hoppas säkert på att få ett dopp i morgon. Mannen var ute i skogen en lång stund och gick med Unkas som tyckte att det var jättespännande. Vi har just inga skogar hemma. Denna avkoppling var precis det vi behövde och jag beklagar absolut inte att inga andra husbilar dykt upp. Tänk, att det enda som hörs är hammarslag genom skogen och inte ett dugg mer. Nu ska vi njuta ett tag till och bara ta det lugnt.

Verkligen landet

Annonser

Jag bor i en liten by och tycker att det är lugn där, men här i Oderljunga är det verkligen lugnet självt. Det var knäpp tyst ute när vi vaknade och den tystnaden bröts endast av en fågel som kvittrade. Kanske därför vi sov så länge? Det regnade vid tio, men sedan har vi haft molnigt med uppehåll. Temperaturen stiger hela tiden och nu är vi upp i +24 så det är väldigt behagligt. När vi åkte upp hit så trodde jag att det skulle vara många husbilar och kanske svårt att få plats. Gissa om min förvåning när det inte stod en enda på gräsplanen. Vi kunde ställa oss precis som vi behagade och förhoppningsvis kan vi sätta oss ute i gröngräset om en stund.

Denna vackra plats som är en gammal kvarn är verkligen som en oas i Sverige. Vi har inte ens satt på radion, för det är så skönt att slippa mediebruset. Behövligt för människor som annars lever mitt i bruset. Jag ska plugga lite bokföring och förbereda inför nästa vecka. Men annars ska jag bara njuta av livet. Sådan avbrott är viktiga och ett sätt att ladda batterierna.