Snart slut på veckan

Annonser

Det blev varken det ena eller det andra idag. Men så är det väl alltid att det blir förseningar på olika håll och kanter.
Besked ges inte och de kan inte vidarebordras i sin tur. Så man får bara ta tag i tålamodet och hålla modet uppe.
Något möte blev det ju inte heller så jag har fortfarande en massa frågor obesvarade. Men vi tar nya tag i morgon och hoppas att det blir fler svar då.
I morgon är en annan dag.

Inget morgonmöte idag

Annonser

Skulle haft morgonmöte med huvudkontoret nu på morgonen, men de har lite problem med programvaran så vi tar det i morgon istället. För mig går det lika bra, fast jag hade föredragit att ha det idag. Men som man säger shit happens.

Istället ska jag jobba själv i dataprogrammet för att förbereda för de upp drag som jag tänker sy ihop i eftermiddag. När man inte är riktigt van med ett program tar det lite längre tid och jag vill att det ska bli rätt från början. Så om ca två veckor kan jag vara igång på riktigt med uppdrag. Ska även plugga en del bokföring som kommer när inkomsterna börjar komma in. Får ju lägga undan en del till skatt osv. Mycket att tänka på när man har ett eget företag, men mannen är duktig på detta så jag har bra hjälp.

I duschen idag tänkte jag på gårdagskvällen och blev lite full i skratt. Vi är ju två vuxna människor och tror att vi betraktas som rätt seriösa av omgivningen. Med hus och trädgård som vi försöker sköta efter bästa förmåga och som antagligen ser rätt prydliga ut, så tror väl ingen att vi kan spralla som två tonåringar ibland. Men igår satt vi i soffan och väste som Gollum i Sagan om ringen åt varandra. ”My precius” fick både kaffekoppen heta och våra hundar som tittade förvånat på oss. De undrade nog varför husse och matte lät så konstiga. Grannarna skulle bara veta haha.

Livet är nog så allvarligt ändå, så att skoja till det ibland är nog rätt viktigt. Inför sina närmaste kan man vara lite löjlig och bjuda på några skratt.