Softar i soffan

Annonser

Efter en god middag med fylld fläskfile, har vi hamnat i soffan. Hundarna och mannen sover, medans jag ser på programmet spårlöst. Där försöker adopterade barn leta rätt på sina biologiska föräldrar. Ett väldigt känslosamt program. Det väcker många känslor inom en.

Fääärdig……

Annonser

Jag har haft en dejt med strykbrädan idag. Har försökt att ignorera den dejten i flera dagar nu, men kunde inte säga nej fler gånger. Stryktvätten har skrikit anklagande åt mig och bara växt hela tiden. Mitt dåliga samvete har minskat med dagens insats och nu är det endast en liten hög kvar. Nu kan jag ta det lugnt resten av dagen/kvälen. Ska leta rätt på svt-play och se om man kan se melodifestivalen där. Annars visar de en repris i morgon, men jag vet inte vilken tid. Jag har ju ett besök av en veteran inbokad och hoppas att reprisen inte går då. Måste titta i tv.nu och se hur det ligger till med det.

En ny vecka och förhoppningsvis får jag positiva besked om de uppdrag jag offererat. En veteran ska åka och titta på ett hantverksjobb som jag har stora förhoppningar om att bli av. Det skulle innebära att han har jobb i ca två veckor full tid. Det behöver både han och jag. Våren ska ju bli mitt stora genombrott, har jag föresatt mig. I juli har jag varit igång ett år och då vill jag att fler veteraner ska vara ute på olika uppdrag. Vår nya hemsida är uppe nu och jag ska komplettera lite text på mina sidor i nästa vecka. Men den är väldigt fin och jag är nöjd med det de gjort.

Titta gärna in så får ni se själva. www.veterankraft.se

Vad hände?

Annonser

Igår kväll satte vi oss med kaffekopparna och whisky,framför tvn. Melodifestivalen skulle ses.
Allt började och programledarna hälsade alla välkomna. Den första tävlande presenterades, sen somnade jag.
Kan inte fatta att jag sov under hela showen. Det känns som att någon tagit min godispåse och ätit upp allt.
Så idag ska jag se alltihop på Internet.
Återkommer med tankar om det när jag sett det.
Nu ska vi först ut på långpromenad med hundarna.

Tänk om

Annonser

Läste att den meteroit som slog ned i Ryssland kunde ha hamnat i Sverige. Bara två minuter och Malmö hade drabbats.
Så små marginaler är det mellan att klara sig och råka ut för något hemskt. Man hisnar vid tanken.
God natt.