Fortfarande skakad

Annonser

Jag var på kundbesök i Ystad idag och solen lyste så fint när jag åkte dit. När jag vände hemåt hade det börjat skymma och precis när jag passerat Svarte som ligger ett par kilometer utanför Ystad fick jag nästan hicka. Två stooora vildsvin kom springande över vägen ca 50 meter framför bilen. De var enorma och såg varken åt höger eller vänster utan rusade bara på. När de var några meter från vägen stannade båda och den största vände sig och tittade rakt på mig. Jag rös i hela kroppen och lättade på gasen ordentligt, även om det bara var 70 på den sträckan. Det jag var rädd för var att den skulle rusa rakt på bilen. Tror den vägde många ton. Detta var mitt första möte med ett livs levande vildsvin. Brrrr….

Gårdag med schlager

Annonser

Dagen börjar tidigt och inte alls med musik. Snarare med låga mummlanden från både mig och mannen. Vi har redan halkat runt med hundarna, på första rastningen för dagen. Nu sover de igen och mannen är på väg till sitt arbete.
Jag ska också starta min arbetsdag om en stund och förbereda ett kundbesök.
Sent i eftermiddag ska jag bege mig till Ystad och träffa en ny kund.

Oftast när jag måste åka iväg någonstans, har jag känt mig smått irriterad. Men idag ser jag faktiskt fram mot att få ge mig ut. Jag kanske behöver bryta rutinerna lite. Men nu behöver jag lite yoga innan allvaret.