Ny serie ikväll

Annonser

Mannen kom hem med en ny dvd, som vi ska börja titta på ikväll. Vi har sett om AllyMcBel för tredje gången och nu är vi liksom serielösa. Ok, vi har flera som vi sett tidigare, men det ska bli roligt med en helt ny.
Så ikväll ska vi se Tudors, som alltid gått så sent på kvällarna.
Dags för första avsnittet då.

Arbete med lite förhinder

Annonser

Min förkylning har blivit mycket bättre, men idag har jag haft lite förhinder på morgonen. Jag blöder näsblod så fort jag snyter mig och det tar ju en stund att stoppa. Idag planerar jag starten för utdelningen av flyers igen och med glädje ser jag att det hala väglaget gett vika för våta vägar. Så nu slipper jag halka runt och kan gå i rask takt på min utdelningsrunda. Förra gången klarade jag av byn på tre dagar så det ska gå lika fort denna gång. Jag har mer klart för mig hur jag ska gå för att det ska bli effektivt och att inte missa någon gata.

Annars är det lite offerter som ska skickas och nu har jag skickat en ansenlig mängd och tycker att det bör bli något resultat snart. Väntar på ett telefonsamtal från huvudkontoret, så jag får hålla mig vid datan och skrivbordet fram till tolv i alla fall. Lite svårt att börja på något större datajobb om samtalet skulle komma. Men jag kan inte sitta här och rulla tummarna så jag håller på att göra ordning lite rivlappar för kommande tid.

Mannen påpekade att jag ropat nej, nej och sedan sluddrat inatt. Jag kommer inte ihåg något av det, men vet att jag drömde att någon sade till mig att jag måste sätta ned foten i marken och verkligen säga nej. Det var kanske det jag gjorde när mannen hörde mig ropa. Det grämer mig lite att jag inte kommer ihåg varför jag skulle säga nej, eller till vad. Kommer kanske på det om jag slutar tänka på det hela. Nu tillverkning igen.

Halt jo jag tackar….

Annonser

Halt är bara första benämningen på väglaget i morse och man kan sätta likhetstecken till trilla omkull.
Med fara för liv och lem gick vi morgonpromenaderna med hundarna i morse.
Nu har jag ont i ben och armar av detta balansnummer.
Dags för yoga.